Categorieën
Madam Art

Zomer 3daagse Art workshop volwassenen.

Lang weekend 3 daagse zomer
Art workshop 25,26 &27 augustus

Onder begeleiding van Madeleine , 1e graad gediplomeerd kunstdocente en beeldend kunstenaar, kan iedereen individueel zijn eigen werk maken. In 3 dagen heb je jouw kunstwerk af en ga je met mooi werk naar huis! En dat in een groot werkend atelier in een heerlijk rustige omgeving gewoon als een god in Nederland. 

3 daagse kunstworkshop voor volwassenen is dit jaar van vrijdag 25,26 &27 augustus. 
Van 10:00-15:00. Heerlijk een lang weekend kunst maken. Je verdiepen in iets nieuws of verder ontwikkelen en tools krijgen. Het leuke aan deze workshop is dat er verschillende disciplines zijn om uit te kiezen.. Bijvoorbeeld Schilderen, beeldhouwen, druktechnieken of boetseren. J
Afhankelijk van wat je wilt maken leg ik de verschillen in technieken uit. En kiezen we de techniek die daarbij het beste past. 

We starten dag 1 met koffie uitleg en gaan dan rustig van start. 
Rond 12:00 hebben we een lunch pauze en gaan we weer om 13:00 verder. Om 15:00 We ronden af en zetten alles klaar voor de volgende dag. 
 Dag 2 starten we met koffie maar kunnen jullie verder met je werk. We lunchen van 12:00-13:00 om 15:00 ronden weer af en zetten weer alles klaar voor de volgende dag. 
 Dag 3 is de dag dat we alles mooi afwerken en de puntjes op de i zetten. Genieten we nog van een heerlijke lunch. Ronden we in de middag alles af zodat je met een mooi werk naar huis kunt gaan. We sluiten om 15:00 af met een heerlijke wijn en bekijken we elkaars werk

De workshop kosten zijn €375,- dit is inclusief materiaalkosten en lunch. Koffie en Thee. Voor het boetseren zitten de stook kosten er ook bij in.

Geef een reactie