Categorieën

Cursus Art klas beeldende vorming voor jongeren

Beeldende vorming voor jongeren van 11 tot en met 19 jaar. 
Iedere dinsdagmiddag is er beeldende vorming voor jongeren vanaf 11 t/m 19 a 20 jaar. Van 16:00-17:30 Anderhalf uur creatief  bezig zijn en les krijgen van een bevoegd kunstdocent. Wil jij je kunstzinnige kant verder ontwikkelen of juist je portfolio opbouwen voor een kunstopleiding dan zit je zeker goed op dit uur bij de Art klas voor  jongeren. Dan is dit de ideale middag voor jou!


Tijdens de Art klas lessen krijg je verschillende professionele materialen in handen en ontwikkel je jouw eigen creativiteit. Wij werken binnen maar ook buiten bij mooi weer. Aan tafel-ezels of echte staande ezels. En kun je  o.a. druktechnieken leren gebruiken of hoe je 3 d werkt met klei. Of juist je focus leggen op de tekenvaardigheden. Iedereen werkt op zijn eigen tempo op zijn eigen niveau in een echt atelier!

Afhankelijk van het weer en het seizoen worden er speciale werken gemaakt.

De eerst volgende kennismakingsles is op dinsdag 23 april 2024. via de mail aanmelden. De kennismakingsles is gratis.

De lessen die nu nog te volgen zijn tot en met de zomer lopen tot 9 juli 2024. Wil je alleen tot aan de zomer les kan dit. De kosten hiervoor zijn €180- , iedere dinsdag is er les van 16:00-17:30.

 Wat houdt de Jongeren  Art klas Beeldende vorming ~ vanaf 11-19 jaar:

Tijdens deze les kun je na uitleg van het materiaal gebruik zelf kiezen welke beeldende techniek je verder wilt leren , ontwikkelen. Je krijgt professionele begeleiding. Weet je nog niet wat je wilt leren dan kijken we samen wat er mogelijk is. En wat bij je past. Je kunt boetseren in klei, druktechnieken uitproberen, tekenen, schilderen. 

  • iedere dinsdag van 16:00-17:30 
  • Wil je pas na de zomervakantie starten dat kan ook, Aanmelden voor na de zomervakantie kan nu al!! Gewoon per mail 
  • €800,- contributie voor heel jaar. start vanaf gestarte datum.  
  • €100,- starterskit materialen. Vooraf aangeven of je dit wilt!! zie onderstreepte tekst hieronder. 
  • *geen les in de schoolvakantie’s !
  • Je kunt altijd instromen in de lessen. 
Niet verplicht maar wel erg handig: Zelf meebrengen: een goede tekenkoker of een map die je zelf op de fiets mee kunt nemen.  *Bij MarzKreatiek in Alkmaar kun je een goede samengestelde set aanschaffen met teken en schildermaterialen zodat je thuis ook fijn kunt werken. Als je vooraf doorgeeft aan mij dat je dat wilt dan staat er een set klaar voor je. Handig dan heb je alles in een keer wat je nodig hebt om de lessen te volgen. En kun je fijn starten. 


Voor vragen of inschrijvingen kunt u contact opnemen met Madeleine Freyee. Heeft u moeite met budget neem dan contact op dan kunnen we kijken naar een passende oplossing. In bepaalde gevallen kan het sport en cultuurfonds de mogelijkheden verbreden.

Vakanties 2024

Meivakantie: vrijdag 27 april t/m 10 mei 2024

Zomervakantie: 19 juli t/m 31 Augustus 2024

Geef een reactie