Categorieën
Exposities

Weergaloze Expositie 29 & 30 december

Op zaterdag 29 en zondag 30 december houdt beeldend kunstenares Madeleine Freyée een weergaloze expositie in haar Atelier. Even genieten van kunst tussen kerst en oud en nieuw. De expositie geeft een overzicht weer van kunstwerken die zij de afgelopen periode heeft gemaakt.

Tentoongesteld zijn haar schilderijen etsen en mono-prints. Zoals al het werk van Freyée kleurrijk, levendig en krachtig.
U bent van harte welkom om te komen genieten. De opening van de expositie is op zaterdag 29 december van 12.00 tot 13.00. De deuren staan beide dagen open van 12.00 tot 16.30. Toegang is gratis.

Hieronder ziet u een van de Mono-prints. Bij de monoprint techniek wordt met papier een afdruk gemaakt van een beschilderde plaat. Het aandrukken en lostrekken van de verf laat de kenmerkende monoprint-structuur in de verf achter. De monoprint techniek is een arbeidsintensieve, éénmalige druktechniek. Dit betekent dat van iedere beschilderde plaat slechts één afdruk kan worden gemaakt. Zodoende is iedere monoprint uniek.

 

Geef een reactie