Categorieën
Workshops

Beeldende kunst workshop

Kom gezellig een relaxte workshop volgen! Heerlijk een kunst maken en de creativiteit de vrije loop laten. Perfect om een kunstrichting verder uit te diepen of juist uit te proberen. En dat kan gewoon in Nederland in een grandioos ruim en met daglicht gevuld Atelier op een unieke historische locatie!

Het is leerzaam, ontspannend en gezellig. Je werkt aan je eigen kunstwerk op jouw niveau. Hierdoor is de workshop voor zowel beginners als gevorderden zeer geschikt.  Je kunt kiezen uit verschillende kunstdisciplines zoals beeldhouwen, boetseren, schilderen of etsen. Gedurende deze dagen komt zowel de techniek als het creatieve proces aan bod. Eindelijk verder komen met dat bepaalde beeld of schilderij dat kan dan nu!

Om 12 uur staat er tijdens deze dagen een heerlijke lunch klaar. ( waarop de vorige cursisten zeiden; ‘Eenvoudige lunch? dit is een heerlijk lunch’)  Wij ronden  deze dagen af met een gezellig wijntje.

 

Aanmelden voor de workshops kan telefonisch of via de mail. Telefoon 06-51188301 of info@madam-art.nl

Komt u van ver, er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot overnachtingen in Heiloo en omgeving. Madam Art kan u aan adressen helpen mocht u dit willen.
workshop:

  • Data mei:  do 3 / vrij. 4 / zat. 5 mei
  • Workshop tijden zijn van 10:00 tot 16:0 mei

1 dag : €75,-

2 dagen €140,-

3 dagen €195-

Data juni

 

Voor vragen of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Madeleine Freyée.

Wilt u los een creatief weekend boeken? Dit kan, min. aantal personen: 6 max 15 personen.

Geef een reactie