Categorieën
Madam Art

Solo expositie Willy Naessens

  • Zaterdag 7 en zondag 8 januari van 11.00 tot 17.00
  • Opening door burgemeester Hans Romeyn, zaterdag 11:00
  • Plaats: Atelier Madam Art
Klik voor het artikel in het Noordholland Dagblad!

Twee jaar geleden kwam dhr. Willy Naessens ons atelier binnen voor de wekelijkse cursus. Een cursist, geboren 1919 is best bijzonder, maar hij is meer dan dat. Hij heeft heel veel te vertellen. En daar is in onze cursus alle ruimte voor. Zo kwamen we er achter dat we indirect elkaar al een heel leven lang kennen!

Ook zijn kunstzinnige familie kwam ter sprake. Muzikanten, schilders .. dhr. Willy Naessens heeft zijn hele leven tussen de artistieke types gezeten! Zelf heeft hij ook veel getekend en geschilderd. Veel meer dan je zou verwachten. Heel mooi, krachtig en ook ontroerend werk.

Daar hebben wij een mooie selectie van gemaakt, aangevuld met werk dat dhr. Willy Naessens in het atelier heeft gemaakt. Kunstwerken die allemaal een verhaal hebben. Er is geen schilderij of tekening waar niet een herinnering, een droom of een idee achter zit. En dhr. Willy Naessens probeert beide dagen aanwezig om over zijn kunst te vertellen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”11″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”720″ gallery_height=”720″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”4″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Toon alle beelden]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie