Categorieën
Madam Art Workshops

Workshop Pinksterweekeind, 23 mei

Aanpassing: De tweede workshop dag is komen te vervallen wegens een te volle agenda. 


Een volle dag energie opdoen en eigen kunst maken! Het wordt weer gezellig, de cursisten komen uit het hele land.

Er zijn meerdere technieken mogelijk: beeldhouwen, schilderen, tekenen, boetseren in klei of etsen. Leer in korte tijd hoe je een mooi kunstwerk in elkaar zet. Onder professionele begeleiding van kunstenares en gediplomeerd kunstdocente Madeleine Freyée. De workshop is geschikt voor jong en oud, voor beginner en gevorderde.

De workshop begint om 10 uur. De deelnemers hebben vaak al een idee voor het kunstwerk dat ze willen maken. Madeleine begeleidt vervolgens iedereen individueel in het scheppingsproces. In de middag genieten we van een heerlijk luxe lunch, deze is bij de prijs inbegrepen. Koffie, thee en fruit zijn de hele dag beschikbaar, evenals een kast vol kunstboeken voor de nodige inspiratie. Het sfeervolle en ruime atelier is rustig gelegen op een terrein met veel groen. Om 16 uur zijn we klaar. We sluiten af met een gezellig glas wijn, koffie of thee.

Materialen en gereedschappen kun je zelf meenemen of aanschaffen in het atelier. Werkbanken, bokken, ezels, paletten en ‘eenmalige’ gereedschappen zoals zagen, boren en schoonmaak materialen zijn beschikbaar. Wie geen beitels wil kopen, kan deze ook huren dit geld tevens voor de gutsen en de etspen. Tegen vergoeding is het ook mogelijk  gebruik te maken van verf en inkt etc.  Als je speciale wensen hebt dan kun je dat bij de aanmelding doorgeven. Voor beginners kunnen starter setjes materialen en gereedschappen worden samengesteld.

Datum en kosten

  • zaterdag 23 mei
  • 10.00 – 16.00
  • kosten €80 ,- inclusief btw en lunch, exclusief materialen.

Op Youtube kun je een video impressie van de winterworkshop bekijken. Voor vragen of aanmeldingen kun je contact opnemen via het contact formulier, via de email info@madam-art.nl of bel Madeleine Freyée op 06 51188301.

Tot ziens bij Atelier Madam Art!