Categorieën
Exposities

Expositie SchoK

SchoK 2010: op 3, 4, 5 en 6 juni valt er over smaak te twisten

U bent van harte uitgenodigd!

Op 3, 4, 5 en 6 juni wordt in Schoorl weer SchoK georganiseerd, voluit Schoorlse Kunsten. Het Noordhollandse duindorp zal vier dagen lang podium zijn voor beeldend kunstenaars, theater- en filmmakers, dansers, muzikanten, literatoren en dichters.

De informaite folders en de SchoK krant is daar terplaatse te verkrijgen. In cafe de avonden.

Het werk van Madeleine Freyée De serie “mon chéri un jusqu’a neuf’ is te zien op locatie nr. 12a. Onderaan het klimduin boven de bankjes op het plein.

De serie: “Het zijn heftige emotionele werken van vrouwen in een kleuren chaos, een emotionele brei. Je kunt niet zeggen of ze verdwaald zijn of juist midden in een emotie staan”.

Na deze exposities reizen de chéri’s weer verder. Hoe en waar en wanneer leest u hier de volgende maanden

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie