Workshops voor bedrijven

Kom op een unieke locatie je bedrijfs uitje aanvullen met een creatieve workshop. In het Atelier van kunstenares Madeleine Freyée geeft zij geruime tijd creatieve workshops aan bedrijven, familiefeesten, vriendenclubs aan zowel kleine als grote groepen. 

Met zijn allen op pad, opfrissen. In een hele bijzondere omgeving: een inspirerend atelier! Ontdek je creativiteit met een leerzame workshop vol ontspanning en verbazing ..

Bij ontvangst staan koffie & thee klaar en geeft kunstenares Madeleine Freyée  instructies en uitleg. Alle materialen en gereedschappen staan klaar. We werken in groepjes aan een gezamenlijk kunstwerk of ieder werkt voor zichzelf. Aan het eind van de workshop heffen we het glas op het gemaakte werk!

De workshop duurt maximaal één dagdeel. De workshop kan worden aangepast aan de wensen van de klant zoals bijvoorbeeld een workshop op locatie (kantoor, hotel, strand, ..) of met speciale catering. De workshop is mogelijk vanaf €55,- per persoon. Voor vragen of boekingen kunt u contact opnemen.

Er is een ruim aanbod aan technieken. 

* Schilderen op canvas – doek formaat is ongeveer 30/30cm

* Aquarelleren op aquarel papier – we werken op A6 formaat 

* Boetseren in klei – vrij werk of kommen maken en decoreren. Het werk wordt hierna gebakken en geglazuurd in de speciale keramiek oven

* Beeldhouwen in speksteen – met mooi weer werken wij buiten, een ideale keuze in de zomer!

* Raku stook dag – je gaat een voor gebakken kom glazuren en raku stoken. *** deze workshop duurt een hele dag, de prijs is op aanvraag!!