Categorieën

Kinderfeestje

Kinderen vieren hun creatiefste verjaardag bij Madam Art!

De jarige job mag bepalen wat de kinderen gaan doen: sokmonsters met textiel verharder, schilderen, graffiti, linosnede of tegels of figuren maken van klei. stempelen, vilten of beeldhouwen. Eerst krijgen de kinderen een uitleg en daarna gaan ze allemaal hun eigen kunstwerk maken. Gediplomeerd kunstdocente Madeleine Freyée helpt de kinderen met hun kunstwerk, zo maakt iedereen iets moois en bijzonders. Het resultaat mag natuurlijk mee naar huis.

Schilderen doen we op echte doeken met acrylverf. De kinderen werken allemaal aan een echte schilders ezel. Ze mogen zelf bepalen wat ze gaan maken. Dit kan van alles zijn, een olifant, vliegtuig, een aquarium met vissen, een fantasie monster etcetera.

Beeldhouwen met speksteen: raspen, schuren en vijlen maar! De kinderen mogen een stuk speksteen omtoveren in iets heel moois zoals bijvoorbeeld een vogel, een hamerhaai, een juweel of poppetje. Speksteen is een veilig en gemakkelijk te bewerken steen. Vanaf ± 7 jaar. Workshop wordt bij mooi weer heerlijk buiten gegeven. 

Graffiti spuiten op een paneel. Dat is pas cool om te doen met je verjaardagspartijtje. Leren spuiten en knallen met die kleuren. Vanwege het gebruik met spuitbussen is deze vette workshop geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Graffiti spuiten kan alleen buiten bij goed weer. Bij slecht weer gaan we binnen lino snede maken. of de jarige heeft vooraf een andere kunst activiteit gekozen.

T-shirts bedrukken met sjablonen. Met behulo van sjablonen gaan we zelf de tshirts bedrukken. Er zijn verschillende sjablonen aanwezig ontworpen door Madam Art maar je kunt als je iets speciaals wilt ook zelf je eigen sjabloon maken. De verf is permanent dus je kan je eigen design t-shirt nog jaren dragen. Ook zeer geschikt voor jonge kinderen. Graag zelf een  t-shirt meebrengen, licht van kleur.

Linosnedes maken en afdrukken. De kinderen gaan zelf een eigen ontwerp uitwerken in linoleum en met een lino-guts de vorm uitgutsen. Deze wordt vervolgens met inkt ingerold en afgedrukt met een echte drukpers. Super leuk om je eigen boekenlegger te maken of een mooie kaart.

Dier figuren of tegels van  klei. Met klei gaan we monsters maken of een mooie tegel met relief. zeer geschikt voor de jongere kinderen

Sokmonsters maken met textiel verharder een lange oude sok en heel wat knutsel en verf. 

Dier figuren van karton versieren. We gaan dier figuren versieren met gekleurd papier. zeer geschikt voor jongere kinderen. .

  • Een kinderfeestje duurt ± 2 uur.
  • Het atelier is feestelijk versiert. Voor de kinderen staat iets te drinken klaar met iets lekkers, koffie en thee voor de ouders.
  • Ouders graag bij de workshop aanwezig zijn  en (als nodig) de kinderen helpen. Vergeet de camera niet!
  • Je kunt de workshop natuurlijk ook doen bij een andere gelegenheid dan je verjaardag!
  • Trek kleren aan die vies mogen worden.

Kosten

Een kinderfeestje kost €18,- per kind voor kinderen van 5 tot 15 jaar. Vanaf 6 kinderen , maximaal 15 kinderen. Alle materialen (verf, doek, paneel, steen) limonade en koek zijn inbegrepen in de prijs. En duurt 2 uur.


Ja, leuk!

Voor vragen of reserveringen kan je contact opnemen met Madeleine Freyée. De kinderfeestjes zijn zeer populair, om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om tijdig te reserveren.

Ik heb zaterdag een heel gezellig partijtje gevierd. We hebben met z’n allen gehakt, gevijld, geschuurd en gelachen.

Lot (10)

4510520707_c05bfe07c3 Lot's feestje

Ik wil je nogmaals bedanken voor een geweldig geslaagd ‘beeldhouw-feestje’!
De meiden vonden het helemaal ‘vet’ en zijn enorm trots op hun eindresultaat.

Annemieke, moeder van Amber

KinderKunst beeldhouwen big_7721001_0_300-226

Dit is het leukste feestje ooit! Als ik paardrijden niet meer leuk vind wil ik gaan beeldhouwen.

Daphne (10 jr.