Onze stagair Ines is een fantastisch kunstenares, leuk mens en een fijn docente! Daarom dat we haar graag een aantal workshops bij Madam Art laten verzorgen. Verrassende workshops met nieuwe materialen, zoals verschillende kunstharsen, glitter, vilt en nog veel meer. Leuk en leerzaam voor jong en oud.

Alle info is ook te vinden op de Facebook pagina.

 

9 december – Kinderworkshop: Figuurtje maken van vilt

Kom bij Atelier Madam Art met Ines Bon figuren maken van vilt! Bijvoorbeeld een dino of een eenhoorn, of is een konijn leuker? Je zal gebruik maken van de naaldvilt techniek. Je maakt eerst een tekening van wat je graag wilt gaan maken, daarna zal je met de juiste kleuren wol, het figuurtje maken. Je mag zelf weten wat je gaat maken, Ines zal je hierbij helpen!

De workshop is 20 euro, inclusief drinken met iets lekkers. De workshop is voor minimaal 6 kinderen en voor maximaal 12 kinderen.

Deze workshop is ook geschikt voor een kinderfeestje! Meer informatie? Stuur een mailtje naar: inesbon2@gmail.com .

Kinderworkshop op maat: Wordt een schilderij!

Is het nou een echt schilderij of een mens? Wordt een schilderij bij Atelier Madam Art! Deze workshop zal 2 dagen duren en je wordt begeleid door Ines Bon Op dag 1 ga je aan de slag met het maken van een achtergrond, verven van kledingstukken, tasjes, hoeden etc. Neem dus oude kleding en andere spullen mee die geschilderd mogen worden! Op dag 2 wordt alles afgemaakt en ga je jezelf of vriendje/vriendinnetje schminken. Alles wordt klaargezet en er wordt een foto gemaakt. Deze krijg je op een usbstick en A4 foto mee naar huis en alles wat je gemaakt hebt krijg je ook mee.

De workshop wordt gegeven op aanvraag, aan minimaal 6 kinderen en maximaal 10 personen. De workshop is 20 euro per kind, inclusief materiaal en drinken met iets lekkers. Wel moet er zelf nog oude kleding, tasjes, hoedjes etc. meegenomen worden.

Deze workshop is ook geschikt voor een kinderfeestje, lijkt jou dit leuk maar kan je deze datum niet? Stuur een mailtje naar: inesbon2@gmail.com .

16 en 23 december – Kinderworkshop Sieraden maken van kunststof en natuursteentjes

Kom bij Atelier Madam Art met Ines Bon sieraden maken van epoxy en natuursteen.

Epoxy is zeer sterk, transparant kunststof en kan op veel manieren bewerkt worden; het kan gekleurd worden, gedroogde bloemen kunnen erin bewerkt worden, glitters kunnen erin, een pluk haar van een dierbare etc.

Ik heb een groot assortiment aan natuursteentjes: amethist, rozenkwarts, sodaliet, unakiet, bergkristal, obsidiaan etc.

De oorringetjes zijn van nikkelvrij staal, rvs of verguld 925 sterling zilver.

De workshop is voor kinderen (vanaf 5 jaar) en volwassenen. De workshop duurt 2 dagen en kost 45 euro per 2 personen. Inclusief al het materiaal, drinken en iets lekkers!

Aanmelden kan via de pagina van Atelier Madam Art, inesbon2@gmail,com of 0647117818.

Meer weten stuur een e-mail naar: inesbon2@gmail.com .
Deze workshop is natuurlijk ook geschikt voor kinderfeestjes! Lijkt dat u leuk? Stuur dan ook gerust een e-mail!

Workshop Kunststof en Portfolio Advies
27 dec + 3 jan / 29 dec + 5 jan

Wil je toelating doen op de kunstacademie en de blits maken met je portfolio? Of ben je al toegelaten en wil je graag kennis maken met nieuw materiaal? Kom dan langs bij Atelier Madam Art en ga met Ines Bon aan de slag! Je maakt kennis met: mallen maken van silicone rubber, epoxy, acrylic one, latex en bioplastic. Je mag zelf weten wat je gaat maken, denk bijvoorbeeld aan draagbare objecten, sculpturen, figuren etc.

De workshop zal 2 dagen duren en kost 80 euro, inclusief alle materialen en drinken en iets lekkers! De workshop is voor minimaal 6 personen en maximaal 12 personen. Geschikt voor 15 jaar en ouder. Ook kijk ik deze dagen naar je portfolio en/of geef ik tips en tricks voor het opbouwen van je portfolio! Op dag 2 houden we aan het einde van een dag een expositie!

Voor aanmelden: bel 06 47117818 of mail inesbon2@gmail.com
Heb je vragen of ideeën, maar geen idee of dat mogelijk is? Of wil je de workshop niet doen, maar wel portfolio advies? Stuur ook dan gerust een bericht!

De workshop is 27 december en 3 januari of 29 december en 5 januari, geef dus bij je aanmelding aan welke dagen je de workshop wilt gaan volgen.

Zie de foto’s in dit evenement voor een aantal toffe voorbeelden.