Onze stagair Ines is een fantastisch kunstenares, leuk mens en een fijn docente! Daarom dat we haar graag een aantal workshops bij Madam Art laten verzorgen. Verrassende workshops met nieuwe materialen, zoals verschillende kunstharsen, glitter, vilt en nog veel meer. Leuk en leerzaam voor jong en oud.

Alle info is ook te vinden op de Facebook pagina.

 

1 september – Kinderworkshop: Figuurtje maken van vilt

Kom bij Atelier Madam Art met Ines Bon figuren maken van vilt! Bijvoorbeeld een dino of een eenhoorn, of is een konijn leuker? Je zal gebruik maken van de naaldvilt techniek. Je maakt eerst een tekening van wat je graag wilt gaan maken, daarna zal je met de juiste kleuren wol, het figuurtje maken. Je mag zelf weten wat je gaat maken, Ines zal je hierbij helpen!

De workshop is 20 euro, inclusief drinken met iets lekkers. De workshop is voor minimaal 6 kinderen en voor maximaal 12 kinderen.

Deze workshop is ook geschikt voor een kinderfeestje! Meer informatie? Stuur een mailtje naar: inesbon2@gmail.com .

9 september – Kinderworkshop: Wordt een schilderij!

Is het nou een echt schilderij of een mens? Wordt een schilderij bij Atelier Madam Art! Deze workshop zal 2 dagen duren en je wordt begeleid door Ines Bon Op dag 1 ga je aan de slag met het maken van een achtergrond, verven van kledingstukken, tasjes, hoeden etc. Neem dus oude kleding en andere spullen mee die geschilderd mogen worden! Op dag 2 wordt alles afgemaakt en ga je jezelf of vriendje/vriendinnetje schminken. Alles wordt klaargezet en er wordt een foto gemaakt. Deze krijg je op een usbstick en A4 foto mee naar huis en alles wat je gemaakt hebt krijg je ook mee.

De workshop wordt gegeven aan minimaal 6 kinderen en maximaal 10 personen. De workshop is 20 euro per kind, inclusief materiaal en drinken met iets lekkers. Wel moet er zelf nog oude kleding, tasjes, hoedjes etc. meegenomen worden.

Deze workshop is ook geschikt voor een kinderfeestje, lijkt jou dit leuk maar kan je deze datum niet? Stuur een mailtje naar: inesbon2@gmail.com .

15 september – Kinderworkshop Sieraden maken van kunststof en natuursteentjes

Kom bij Atelier Madam Art met Ines Bon sieraden maken van kunststof en natuursteentjes. Je zal zelf je kunststof mengen met kleurtjes, glitters en/of figuurtjes en daarna giet je het kunststof in een mal. Tijdens het wachten op het hard worden van het kunststof kan je beginnen met sieraden maken van natuursteentjes. In totaal mag je 3 sieraden maken!! Bijvoorbeeld 2 paar oorbellen en 1 kettinkje.

De workshop kost 20 euro per kind, inclusief al het materiaal en drinken met wat lekkers. De workshop zal ongeveer 4 uurtjes duren.

De oorhangers en kettinkjes zijn van nikkel vrij staal en rvs met een laagje 925 Sterling Zilver.

De workshop wordt gegeven aan minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen. Van 8 tot 15 jaar oud. Het kunststof is kindvriendelijk en bevat geen chemische stoffen.

Meer weten stuur een e-mail naar: inesbon2@gmail.com .
Deze workshop is natuurlijk ook geschikt voor kinderfeestjes! Lijkt dat u leuk? Stuur dan ook gerust een e-mail!