In Mei biedt Madam Art een 2 daagse beeldende kunst workshop aan. In een bijzondere omgeving, ruim atelier, in een ontspannen sfeer.  Als het weer het toe laat kan er zelfs buiten gewerkt worden. U kunt kiezen uit boetseren in klei of was, tekenen of schilderen (aquarel, acryl- of olieverf) of probeer eens een druk techniek uit zoals linosnede. Wilt u liever beeldhouwen in steen dan kan dit buiten op een werkbok onder de luifel.

shot_1343222557855

Zowel op het platte vlak  als ruimtelijk kunt u zich ontwikkelen in de door u gekozen discipline. Er bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om te wisselen van discipline. Probeer eens iets nieuws! Wij geven aandacht aan het creatieve proces, techniek, lijn, vorm, dieptewerking, compositie, vlakverdeling, maatvoering, ruimte ritme en richting en expressie in het werk.

Door de individuele begeleiding is deze workshop geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de workshop bekijken we elkaars werk en kunt u inspiratie opdoen uit de omgeving. Veel leren van de gediplomeerd kunstdocente M.C. Freyée en vooral ook genieten van het werk en de inspirerende dagen.

  • Van 10:00 – 16:00
  • €149,-  inclusief gebruik van boetseergereedschap, en papier. Exclusief klei, was, verf en doek of steen en beeldhouw gereedschap.
  • Inclusief heerlijke lunch,  koffie, thee
  • Komt u van ver, er zijn diverse mogelijkheden voor overnachtingen in Heiloo en omgeving. Neem er een dagje bij om uit te waaien in Bergen of Egmond! (hotel zuiderduin in Egmond aan zee biedt vaak weekend arrangementen aan)

Agenda

  • dag 1, ochtend: kennismaking en bespreken van de ideeën, opzetten van het werk, starten met het kunstwerk.
  • dag 1, middag: aan de slag
  • dag 2, ochtend en middag: uitwerken van het werk
  • dag 2, einde van de middag: beschouwing en een afsluitende borrel.

Aanmelden

Aanmelden voor deze 2 daagse kunstworkshop kan telefonisch of via de mail. Tel. 06-51188301 of info@madam-art.nl .

Nog even een berichtje om je te danken voor de heerlijke sfeer tijdens de workshop. Veel geleerd natu
urlijk maar het luistert zo nauw waar je je lekker voelt.

Atie