Hey kids, hebben jullie zin om iets leuks te doen in de mei-vakantie? Maar zit jij de hele dag op de bank met een telefoon? Nou verrassing, dat hoeft niet meer want bij Madam Art kan je creatief aan de slag!

Zet ‘m in je agenda: op donderdag 10 en vrijdag 11 mei van 10.00 tot 15.00 gaan we supergrappige beelden maken. Dikke vogels met leuke kapsels op hele lange poten! Dat mag in je kamer (of de huiskamer) niet ontbreken.

Bij Madam Art ben je lekker bezig met kunst. Het creatieve kinderbrein kan dat super goed. Geen remmen, lekker los. Gezellig samen creatief aan de slag. Je krijgt professionele begeleiding van gediplomeerd kunstdocent Madeleine.

– Voor kinderen van 7 t/m 15 jaar
– Je moet zelfstandig kunnen werken
– Je houdt van knutselen en creativiteit

Dit gaan wij doen
We beginnen met het na-tekenen van de dieren van de dierenboerderij tegenover het atelier en ontwikkel je een idee voor je bolle beeld. Daarna werken we het idee uit (welke materialen ga je gebruiken, basisvormen) en gaan we aan de slag. We werken met piepschuim, verf, veren, kralen, knopen, stof, ijzerdraad en met professionele materialen als papydur en powertex.

Ook maken we een mooie sokkel zodat je beeld mooi rechtop staat. En echte kunst hoort op een sokkel.

De beelden moeten af en toe drogen. In die tijd maken we leuke kleine figuurtjes van klei of  papydur.

Aan het eind van de twee dagen sluiten we af met een kleine expositie van alle vogels. Speciaal voor jouw familie en vrienden.

Dagindeling: 10.00 aanvang, 11.00 korte pauze met pauzehap, 12:30 lunch, 15.00 einde.

Wat kost dat?
75 euro voor beide dagen, inclusief alle materialen, een lekkere lunch en limonade met koek voor tussendoor. Gelieve de kinderen wel een pauzehap mee te geven (koekje, fruit o.i.d.). 

Aanmelden
Via de email info@madam-art.nl of bel met Madeleine 06 511 88 301. Gelieve bij aanmelding te vermelden als een kind speciale instructies nodig heeft.