Hey kids, hebben jullie zin om iets leuks te doen in de kerst-vakantie? Maar zit jij de hele dag op de bank met een telefoon? Nou verrassing, dat hoeft niet meer want bij Madam Art kan je creatief aan de slag!

Zet ‘m in je agenda: op zaterdag 22 december van 10.00 tot 15.00 gaan we supergrappige beelden maken. Dikke kerstfiguren met leuke kapsels op hele lange poten! Dat mag in je kamer (of onder de kerstboom) niet ontbreken.

Bij Madam Art ben je lekker bezig met kunst. Het creatieve kinderbrein kan dat super goed. Geen remmen, lekker los. Gezellig samen creatief aan de slag. Je krijgt professionele begeleiding van gediplomeerd kunstdocent Madeleine.

Wil kleine zus/broer onder de 9 jaar ook mee? Dat kan maar dan moet wel opa/papa/oma of mama/tante mee om je kerstbeeld te helpen maken. 

 

  • Voor kinderen van 9 t/m 15 jaar
  • Onder de 9 jaar: begeleider mee, in overleg
  • Je moet zelfstandig kunnen werken
  • Je houdt van knutselen en creativiteit
  • Neem en oude sok mee van je vader/moeder/oma/buurman, hoe groter hoe beter!

Dit gaan wij doen
We beginnen met tekenen van kerstfiguren en zo ontwikkel je een idee voor je bolle beeld. Daarna werken we het idee uit (welke materialen ga je gebruiken, basisvormen) en gaan we aan de slag. We werken met piepschuim, verf, veren, kralen, knopen, stof, ijzerdraad en met professionele materialen als powertex.

Ook maken we een mooie sokkel zodat je beeld mooi rechtop staat. Want echte kunst hoort op een sokkel.

De beelden moeten af en toe drogen. In die tijd maken we leuke kleine figuurtjes van klei.

Aan het eind van de dag sluiten we af met een kleine expositie van alle kerstfiguren. Speciaal voor jouw familie en vrienden.

Dagindeling: 10.00 aanvang, 11.00 korte pauze met pauzehap, 12:30 lunch, 15.00 einde.

Wat kost dat?
35 euro voor de hele dag, inclusief alle materialen, een lekkere lunch en limonade met koek voor tussendoor. Gelieve de kinderen wel een pauzehap mee te geven (koekje, fruit o.i.d.). 

Aanmelden
Via de email info@madam-art.nl of bel met Madeleine 06 511 88 301. Gelieve bij aanmelding te vermelden als een kind speciale instructies nodig heeft.